Overslaan en naar de inhoud gaan

Keramiek

Full body, coloured body, handgemaakt of Hi-Tech: de keramische vloertegels van STONE zijn eindeloos gevarieerd. Ze bekleden elke vloer met zachte kleurnuances of charmante retromotieven, en nemen verbluffende looks aan van natuursteen, parket of beton. Keramische vloertegels zijn krasvast, gemakkelijk in onderhoud en bovendien in de meest uitlopende formaten te verkrijgen: van XXL-formaat tot XS-mozaïekjes.

STONE is groothandelaar van keramische vloer- en wandtegels. Wij verdelen volgende merken: Altra Pietra, Ascale, Alleluia, Appiani, Coem, Fioranese, Imola, Keratec, Margres, Pamesa, Primus Vittoria, Seranit, Vogue en Zelliges.

Keramiek

Soorten keramiek

Onze keramische tegels op hun best. Geglazuurd, full body, handgemaakt, technisch, small, medium, extra large, single fired, double loaded... Aan opties geen gebrek!

Ons huismerk keramische buitentegels, geïnspireerd op een uiteenlopende waaier aan natuurstenen en made-in-Italy staat garant voor een veelvoud aan mogelijkheden voor terrassen, opritten, buitenaanleg en zwembadbekledingen. Dankzij de verschillende formaten en diktes biedt Altra Pietra oplossingen voor de residentiele en projectmarkt.

Ons huismerk keramische wand en vloertegels. Terrazzo-, of natuursteenlooks. High end of project georiënteerd; dit gamma ontwikkelden we met en voor onze thuismarkt. Snel leverbaar uit voorraad en ready-to-install.

Aleluia Cerâmicas werd in 1905 door de familie Aleluia opgericht. Meer dan een eeuw later is de onderneming uitgegroeid tot een hoogtechnologisch bedrijf dat zich exclusief toespitst op de productie en decoratie van keramische muur- en vloertegels. Aleluia Cerâmicas is een begrip in de wereld van de keramiek.

Het is al jarenlang het hoofddoel van Coem om de schoonheid van de natuur na te bootsen in hun porseleinen vloer- en wandtegels met ongeëvenaarde technologische kwaliteiten, voor gebruik in residentiële en commerciële bouwprojecten.

De porseleinen vloer- en wandtegels van Coem worden geproduceerd in twee toonaangevende fabrieken in het hart van het Italiaanse keramiekdistrict. Onze steenimitaties, houtimitaties en andere oppervlaktes streven ernaar de prestaties te verbeteren van de natuurlijke materialen waarop ze gebaseerd zijn.

Onmisbaar, warm en hedendaags: Imola biedt stevige en duurzame producten die beantwoorden aan elke stijl. ‘Made in Imola’ staat gelijk aan gemaakt met passie. Al 147 jaar zorgt Imola dat iedereen zijn dromen kan waarmaken. Dankzij hun collecties viert u elke dag uw passies, uw leven, uw wens om gelukkig te zijn en waardevolle momenten te delen met de mensen van wie u houdt. Imola kleedt ruimtes aan en creëert omgevingen en situaties die uw momenten speciaal maken.

Margres is een van de toonaangevende merken in de sector van porseleinen steengoed voor vloeren en bekledingen. Het begon zijn productie in 1982 in een industriële loods in Ílhavo (Portugal), op dat moment een van de eerste porseleinen steenfabrieken in de wereld.

Margres legt zich uitsluitend toe op het produceren van porseleinen steengoed, een topproduct dat oplossingen biedt voor elk type constructie in private of publieke ruimtes, dankzij de grote technische voordelen. De eigenschappen die dit product uniek maken zijn te danken aan het gebruik van de modernste en allernieuwste technologie, hoogkwalitatieve grondstoffen en een oog voor esthetiek dat voldoet aan de hedendaagse architecturale eisen.

49 JAAR ERVARING – Het Spaanse Pamesa Cerámica is het moederbedrijf van de Pamesa Group, dat ernaar streeft om de referentie te zijn op het vlak van design, productie en marketing van keramische producten die de wensen van de klant vervullen en excellente kwaliteit, design en prijs-kwaliteit garanderen.

30 jaar geleden opgericht in Bilecik als de eerste porseleinfabriek van Turkije, trad Seranit toe tot Sinpaş Holding, een van de grootste holdings van Turkije, in 2002 na 10 jaar. Sinds de oprichting heeft het zijn activiteiten voortgezet in overeenstemming met zijn visie om "een toonaangevend wereldwijd merk te zijn dat vooruitgaat door al zijn belanghebbenden te betrekken bij zijn streven naar uitmuntendheid en bijdraagt ​​aan de samenleving en de wereld".

Stargres is een van de grootste fabrikanten van steengoed in Polen en actief in de markt sinds 2005. In het portfolio van het bedrijf zitten tegels voor binnen en buiten, in een breed gamma formaten en structuren. De grootste prioriteiten van het bedrijf zijn hoge kwaliteit en ecologische productie, daarom voldoen al hun producten aan de strengste Poolse en Europese normen.

Het design van de tegels van Stargres is het resultaat van het werk van de meest prominente Poolse, Spaanse en Italiaanse designstudio’s. Een combinatie van modern design en toewijding voor de kwaliteit van de productie en afwerking maakt de producten van Stargres aantrekkelijk voor klanten, niet enkel in Polen en Europa maar ook in Azië en Afrika. Het klantenbestand van Stargres houdt zowel van de esthetiek als van de weerstand tegen de veranderende weersomstandigheden en tegen chemische stoffen.

Innovatieve producten zijn de specialiteit van Stargres, die als eerste producent in Polen 2 centimeter dik steengoed (STAR 2.0) opnam in hun aanbod. Het porseleinen steengoed wordt gekenmerkt door een waaier aan mogelijke toepassingen, zoals op terrassen en in tuinen. Voor dit project creëerden we ook een speciaal installatiesysteem.

Zelliges zijn veelkleurige handgemaakte wandtegels uit Marokko en geproduceerd op traditionele wijze. Zelliges zijn dankzij hun unieke karakter, ongelijke vorm en oppervlak een echte eyecatcher voor zowel landelijke als hedendaagse interieurs.

Onder hoge druk geperst en gebakken tot wel 1.250 graden, maakt dat keramiek een stijlvolle en hygiënische partner is voor elke ruimte binnen uw woning. Hitte, krassen of zuren: keramiek geeft geen krimp. Zorgeloos kokkerellen in een onderhoudsvriendelijke omgeving krijgt daarenboven een extra dimensie dankzij het modieuze uiterlijk van keramiek. Als keukenwerkblad, wastafelblad of haardbekleding: keramiek is beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen en bovendien te verkrijgen in een niet te evenaren natuursteenlook zoals o.a. de Calacatta, Estatuario of ons eigenste Belgische Hardsteen.

Spaanse topfabrikant van keramisch plaatmateriaal, exclusief verkrijgbaar bij Stone in 6, 12 en 20mm. Exclusieve marmers, travertijn, kalkstenen en moderne afwerkingsmaterialen vormen de basis voor de designs uit de cataloog van Ascale. Hitte-, kras- en zuurbestendige lichtgewicht krachtpatser en dus het perfecte basismateriaal voor maatwerk als keuken- en  badkamerbladen of gevelbekleding.

Naar boven