Overslaan en naar de inhoud gaan

Expert in natuursteen, terrazzo en keramiek sinds 1923

Bij STONE brengen we dagelijks onze passie voor terrazzo, natuursteen en keramiek over aan een breed publiek. Dankzij bijna 100 jaar aan ervaring, de exclusieve verdeling vanuit unieke natuursteengroeves wereldwijd en een doorgedreven productontwikkeling zijn we een gerenommeerde producent en leverancier van tegels, plaatmateriaal en maatwerk. Onze uitgebreide vakkennis en gespecialiseerd meesterschap zorgen er samen met ons uitgelezen aanbod voor dat we een gevestigde waarde zijn in binnen- en buitenland.

Sinds 1923 0

Sinds 1923

Belgisch 0

Belgisch

Ruim aanbod 0

Ruim aanbod

Maatwerk 0

Maatwerk

Onze geschiedenis

In 1923, 1959 en 2006 werd de eerste steen gelegd voor respectievelijk Bomarbre, Stone en Cerabos. In 2018 bundelden we deze drie krachtige bedrijven tot één gevestigde waarde. Drie materialen, drie activiteiten en één DNA barstensvol expertise: dat zijn wij. Dat is STONE.

1923
Oprichting Bomarbre
1953
Oprichting Stone
1970
Oprichting Stone West
2006
Oprichting Cerabos
2018
Bomarbre Stone West en Cerabos vormen STONE
2019
Bouw en ingebruikname nieuwe productiehal
2020
Bouw en ingebruikname nieuwe kantoren, rebranding en website

Onze waarden

Innovaties

Innovatief

We zoeken continu wereldwijd naar nieuwe groeves, fabrikanten, toepassingen, materialen en afwerkingen op maat van onze klanten, die kunnen helpen bij de uitbouw van hun activiteiten en projecten.

Geengageerd

Geëngageerd

We ondersteunen onze klanten en de sectorfederaties waarbinnen zij actief zijn. We willen niet enkel als leverancier, maar vooral ook als partner gezien worden. Zo zijn we o.a. partner van VAI, TruStone en Groen Groeien.

Duurzaam

Duurzaam

We werken met natuurlijke materialen, ontgonnen en geproduceerd met respect voor mens en milieu. We zijn voortrekkers in het vastleggen van deontologische codes en het onderschrijven van Fair Trade Charters en Ecolabels.

Gepassioneerd

Gepassioneerd

We zijn gepassioneerd door de natuurlijke schoonheid van onze materialen en de eindeloze mogelijkheden die ze ons dagelijks bieden. We willen deze passie dan ook graag delen en zoveel mogelijk mensen inspireren.

Betrokken

Betrokken

We brengen een brede waaier aan materialen en toepassingen tot bij onze klanten, wat vraagt om advies op maat. Materiaalkennis, plaatsings- en onderhoudsadviezen en een netwerk van systeemleveranciers staan garant voor een professionele begeleiding van start tot (na de) finish.

Code of conduct

Hieronder vindt u onze code of conduct