Overslaan en naar de inhoud gaan

Stargres

Stargres is een van de grootste fabrikanten van steengoed in Polen en actief in de markt sinds 2005. In het portfolio van het bedrijf zitten tegels voor binnen en buiten, in een breed gamma formaten en structuren. De grootste prioriteiten van het bedrijf zijn hoge kwaliteit en ecologische productie, daarom voldoen al hun producten aan de strengste Poolse en Europese normen.

Het design van de tegels van Stargres is het resultaat van het werk van de meest prominente Poolse, Spaanse en Italiaanse designstudio’s. Een combinatie van modern design en toewijding voor de kwaliteit van de productie en afwerking maakt de producten van Stargres aantrekkelijk voor klanten, niet enkel in Polen en Europa maar ook in Azië en Afrika. Het klantenbestand van Stargres houdt zowel van de esthetiek als van de weerstand tegen de veranderende weersomstandigheden en tegen chemische stoffen.

Innovatieve producten zijn de specialiteit van Stargres, die als eerste producent in Polen 2 centimeter dik steengoed (STAR 2.0) opnam in hun aanbod. Het porseleinen steengoed wordt gekenmerkt door een waaier aan mogelijke toepassingen, zoals op terrassen en in tuinen. Voor dit project creëerden we ook een speciaal installatiesysteem.

Stargres