Home
 
 

Binnenvloeren in terrazzo

Vloeren in terrazzo zijn helemaal terug van nooit weggeweest. Dankzij de kleurrijke partikels van marmer, kwarts of graniet, en de toevoeging van gepigmenteerde cement of resine, zorgen de Bomarbre vloertegels in terrazzo van STONE voor een stijlvolle indruk en een kleurrijke toets binnen elk interieur.

Terrazzo vloertegels zijn geschikt voor veelvuldig of weinig beloop en kunnen bovendien uit platen worden verzaagd op maat van uw project.

Uw eigen unieke terrazzo ontwikkelen op maat? Dat kan!

Vraag naar onze voorwaarden.

Bomarbre Classic

Gevelbekleding in terrazzo

Een gevelbekleding in terrazzo brengt dynamiek aan elk project. De Bomarbre terrazzo’s van STONE worden verzaagd uit blokken en in ons atelier op maat gemaakt. De verankering op de gevel gebeurt door middel van natuursteenankers of een meer specifiek verankeringssysteem.

Een gevelbekleding in terrazzo hoeft niet altijd extravagant te zijn. Want naast de uitgesproken terrazzolook kan u ook kiezen voor een gevel in een terrazzo met een verfijnde en uniforme look. Hiervoor zijn de Bomarbre terrrazzo’s met heel kleine granulaten zeer geschikt.

Bomarbre XXL

Keukenwerkbladen en wastafelbladen in terrazzo

Met een keukenwerkblad in terrazzo haalt u het ideale recept in huis voor een unieke keuken! Dankzij een rijke mix van marmergranulaten en een gepigmenteerde cementbinding ontstaan unieke werkbladen met een geheel apart karakter. De keukenwerkbladen en wastafelbladen in terrazzo worden vervaardigd uit platen in terrazzo en in het atelier van STONE op maat verzaagd.

Wilt u het plaatje helemaal compleet? Kies dan voor een bijpassende terrazzo vloertegel!

Quartzresine

Trappen in terrazzo

Van utiliteitsgebouw tot uw persoonlijke woning: trappen in terrazzo lenen zich perfect binnen elk interieur of project. In het atelier van STONE worden traptreden, boordstukken, plinten,  tussendeurdorpels, vormstukken, kolombekleding en ander maatwerk in terrazzo vervaardigd.

Voor uw trap in terrazzo kan u kiezen uit cementgebonden of harsgebonden terrazzo van STONE. Heeft u een specifiek project? Schakel dan het studiebureau in van STONE. Wij ondersteunen u van ontwerp tot en met het opmaken van gedetailleerde uitvoeringstekeningen.

Contacteer ons