Home
 
 

Binnenvloeren in natuursteen

De mogelijkheden van vloertegels in natuursteen zijn eindeloos gevarieerd. Of u nu kiest voor Belgische blauwsteen, Italiaanse travertijn of Braziliaanse kwartsiet: natuursteen van STONE is uiterst kwalitatief en wordt steeds met de grootste zorg geselecteerd.

Verkiest u een vloertegel in natuursteen op maat van uw project? In het atelier van STONE verzagen wij platen in natuursteen tot maattegels, en voorzien we ze van een gepolijste, verzoete, patinato, gestraalde of gevlamde afwerking.

De juiste binnenvloer in natuursteen kiest u steeds met respect voor de vereisten van uw project. Onze adviseurs adviseren voor elk project passende vloertegels in natuursteen, steeds vergezeld van correct onderhouds- en plaatsingsadvies.

Basalt

Zandsteen

Buitenvloeren in natuursteen: terrassen, opritten, …

Buitenbevloering in natuursteen is authentiek, duurzaam en stijlvol. Natuursteen voor buiten is er in elke kleurnuance en voor elke toepassing, en beschikbaar in diverse afmetingen en afwerkingen.

Vraag STONE naar passend plaatsings- en onderhoudsadvies.

Basalt

Zandsteen

Wandbekleding in natuursteen

De grootste troef van natuursteen is zijn unieke karakter.

Of hij nu bestaat uit een grillig lijnenspel, niet te evenaren kleurschakeringen, diepe aders, of zachte homogeniteit: natuursteen is eindeloos, niet te definiëren, tijdloos en heeft altijd een eigenzinnig en niet te evenaren karakter. Daarom leent natuursteen zich perfect als wandbekleding. Subtiel aanwezig, of als een blikvanger van formaat.

Laat u inspireren.

Basalt

Zandsteen

Gevelbekleding in natuursteen

Een gevel in natuursteen schept altijd een uniek resultaat. Van natuursteenstrips tot massieve natuursteenplaten als gevelbekleding: natuursteen als gevelbekleding is steeds een mooi en onderhoudsarm idee. STONE biedt een zeer breed gamma aan natuursteen aan die geschikt is als gevelbekleding.

Bezoek onze toonzaal.

Basalt

Kwartsiet

Keukenwerkbladen en wastafelbladen in natuursteen

In graniet, marmer of blauwsteen; een keukenwerkblad of wastafelblad in natuursteen schept authenticiteit binnen elk interieur.

Elke natuursteen oogt anders en bezit unieke eigenschappen. Het perfecte werkblad in natuursteen kiest u dan ook steeds in functie van uw persoonlijke smaak en de vereisten van uw project.

Trappen in natuursteen

Trappen, vloeren, wanden of werkbladen: natuursteen leent zich perfect voor maatwerk! Trappen in natuursteen zijn verkrijgbaar in een waaier aan kleuren en soorten, en worden in het atelier van STONE afgewerkt met een antisliplaag, antislipgroeven, of andere mogelijke afwerkingen.

Basalt

Graniet

Kalksteen

Marmer

Kwartsiet

Leisteen

Travertin

Graniet

Kalksteen

Marmer

Kwartsiet

Leisteen

Travertin

Ander maatwerk in natuursteen

Het DNA van STONE is doorspekt met liefde en passie voor de niet te evenaren kracht en eindeloosheid van echte natuursteen.

Of u nu houdt van de verfijnde finesse of dramatiek van marmer, de hardheid van graniet, de gelaagde grilligheid van leisteen of de warmte van travertijn: al onze platen scheppen een ziel en dit binnen de meest uiteenlopende interieurs.

Dankzij onze jarenlange expertise en uitgebreid gamma vindt u bij STONE de perfecte steen voor elk project en toepassing. Daarenboven begeleiden wij u naadloos met slimme tips en onderhoudsadviezen opdat een keukenwerkblad, trap of douche in natuursteen een levenslange bondgenoot wordt.

 

Contacteer STONE voor uw maatwerkproject