Home
 
 

Binnenvloeren in keramische tegels

Full body, coloured body, handgemaakt of Hi-Tech: de keramische vloertegels van STONE zijn eindeloos gevarieerd. Ze bekleden elke vloer met zachte kleurnuances of charmante retromotieven, en nemen verbluffende looks aan van natuursteen, parket of beton. Keramische vloertegels zijn krasvast, gemakkelijk in onderhoud en bovendien in de meest uitlopende formaten te verkrijgen: van XXL-formaat tot XS-mozaïekjes.

STONE is groothandelaar van keramische vloer- en wandtegels. Wij verdelen volgende merken: Alcalagres, Alleluia, Appiani, Coem, Fioranese, Imola, Keratec, Margres, Pamesa, Primus Vittoria, Prismacer, Seranit, Vogue en Zelliges.

Full body

Buitenvloeren in keramische tegels: terrassen, opritten, …

De sfeer van uw binnenkamer doortrekken naar de tuin? Dat kan met keramische buitentegels van STONE. Deze keramische terrastegels zijn uiterst resistent, eenvoudig in onderhoud en bestand tegen vlekken en krassen.

STONE ontwikkelde een eigen lijn keramische tegels voor buiten: ALTRA PIETRA. Dit unieke gamma buitentegels is met haar verbluffende natuursteenlooks en houtimitaties geïnspireerd door het beste wat de natuur te bieden heeft.

Coloured body – 2cm

Coloured body – 3cm

Wandbekleding in keramische tegels: douchewanden, spatwanden, …

Keramische wandtegels van STONE zijn uiterst divers en vinden hun toepassing binnen elk project. Verkrijgbaar van XS-mozaïekjes tot keramische wandtegels in XXL-formaat, bekleden ze douchewanden, spatwanden, zuilen, … in zachte kleurnuances of charmante retromotieven. Of wat dacht u van hun verbluffende looks van natuursteen, parket of beton? Wandbekleding in keramiek oogt esthetisch mooi, is onderhoudsvriendelijk en krasvast.

 

Als groothandelaar in keramische wand- en vloertegelszijn verdeelt STONE volgende merken: Alcalagres, Alleluia, Appiani, Coem, Fioranese, Imola, Keratec, Margres, Pamesa, Primus Vittoria, Prismacer, Seranit, Vogue en Zelliges.

White body

Gevelbekleding in keramische tegels

Dankzij hun grote bestendigheid tegen weersomstandigheden zoals hitte, vorst en UV-straling, zijn keramische tegels bijzonder geschikt als gevelbekleding. Keramische gevelbekleding wordt bovendien gemakkelijk bevestigd dankzij een geventileerde plaatsing met een aluminium draagstructuur, of gelijmd op isolatie. STONE heeft dankzij haar projecten wereldwijd een grote expertise in gevelbekleding met keramische tegels, en staat u bij met passend advies.

Glazed porcelain

Keukenwerkbladen en wastafelbladen in keramiek

Keramische werkbladen zijn ultrasterk en licht in gewicht en zijn hierdoor de ideale bekleding voor uw badkamermeubel of keukeneiland. De keukenwerkbladen in keramiek van STONE zijn verkrijgbaar in egale kleuren, natuurlijk genuanceerde tinten, natuurgetrouwe natuursteenimitaties of zelfs in super strakke betonlooks. Naast hun knappe uiterlijk is een werkblad van keramiek bovendien hitte- en krasbestendig, vuilafstotend, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

 

Een keramisch aanrechtblad of wastafelblad wordt vervaardigd uit keramisch plaatmateriaal van 3200x1500x12 mm en op maat gemaakt in het atelier van STONE.